nlc.hu
TV-sztárok

Koltai Róbert az agyműtétjéről

Félrekezelték Koltai Róbertet az agyműtétje előtt, párjának köszönheti az életét

Nehéz időszakon van túl a 80 éves színész.

Koltai Róbert 2023 elején esett át egy súlyos agyműtéten. Most elárulta Joshi Bharatnak a Rádió Bézsen futó, Egy férfi és egy nő című műsorában, hogy párjának, Gaál Ildikó rendezőnek köszönheti az életét, mivel félrekezelték az operáció előtt – írja a Bors.

Koltai Róbert

Koltai Róbert és párja – Fotó: MTI/Komka Péter

“Mindent Ildikónak köszönhetek! Volt ugyanis egy tévedés, vagyis más bajt hittek, nálam, mint, ami volt. Arra kezeltek. Ildi vette észre, hogy valami nem stimmel. Ha ő nem lett volna olyan erőszakos ebben, én már nem lennék” – vallotta be Koltai, hozzátéve: ilyen jól nagyon régen nem volt, most.

Gaál Ildikó pedig arról beszélt Joshi Bharatnak, hogy naponta kétszer járt be hozzá a kórházba. Egyik alkalommal azt állította a kórteremben fekvő Koltai, hogy előző nap a zalaegerszegi színházban lépett fel, a betegtársai és a nővérek is vele voltak, miközben járni sem tudott még akkor. “Sírva jöttem el, mert váltig állította, hogy ő valóban ott volt” – elevenítette fel.

Mint ismert, a színész fejébe beültettek egy söntöt, hogy segítse az agyvíz megfelelő áramlását. Azért is volt szükség erre a beavatkozásra, mert alig tudott járni, illetve nagy szünetekkel beszélt. Az orvosok eleinte Parkinson-kórra és jóindulatú daganatra gyanakodtak, de kiderült, hogy egészen másról van szó. Párja szerint az agyműtét óta tényleg nincs baja. “A beavatkozás óta teljesen rendben van a memóriám, a mozgásom is helyrejött, sőt, 3-4 kilométereket szoktam sétálni”újságolta még pár hónapja Koltai Róbert, aki akkor azt is elárulta, hogy kedvező eredményekkel zárult az első év utáni kontrollvizsgálat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top