nlc.hu
Sztárok
Telefonhívás zavarta meg Koltai Róbert előadását

Velőtrázó telefonhívás zavarta meg Koltai Róbert drámai előadását

Az Adom a napom műsorában egy baráti ebéd közben elevenítette fel a színész azt a történetet, amikor egy olyan személy zavarta meg az előadását, akitől a legkevésbé számított volna minderre!

Koltai Róbert egy igencsak izgalmas történetet mesélt el életéből az Adom a napom stúdiójában. Történt ugyanis, hogy az egyik előadása alkalmával véletlenül megcsörrent a húgának a telefonja. Testvére azonban komikus módon sokáig nem is realizálta azt, hogy az ő mobiljának csörgése zavarja meg éppen az előadást. 

Koltai Róbert (Fotó: Viasat3)

Koltai Róbert (Fotó: Viasat3)

Drámai jelenet közben szólalt meg

Azt már megszokhattunk, hogy a Geszti Péter műsorvezetésével minden hétfőtől-csütörtökig adásban levő Adom a napom műsorában mindig újabb és újabb fergeteges történetekkel állnak elő a benne meghívott vendégek. A keddi adásban most Koltai Róberten van a sor, hogy megmutassa egy napját, az izgalmas történet pedig egy baráti ebéd közben hangzott el a művésztől. 

Vera húgom eljött megnézni az előadást, mikor pedig a legizgalmasabb jelenet jött, egyszer csak velőtrázó telefoncsörgést hallottam. A telefoncsörgéssel az volt a baj, hogy el sem állt és nem volt rá jelentkező, hogy kinek és hol csörög. Nagyon sokáig csörgött.

 

– árulta el a színész, majd párja végül hozzátette, hogy Vera húga bár felemelte a táskáját, mert gyanította, hogy tőle jöhet a hang, végül mégis úgy döntött, hogy nem, így nem tett ellene semmit. 

„Nekem pont egy nagy drámai jelenetem jött. Pont a kiborulás. De szerencsére olyan volt a darab, hogy ez valahogy belefért…” – tette hozzá, miután Ildikó még azt is kifejtette, hogy sajnos nem csak egyszer szólalt meg a mobil az előadás alatt, Vera ugyanis azt gondolta, hogy lenémította már a szerkezetet.

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Koltai Róbert, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top