nlc.hu
Sztárok

Szexuális zaklatás vádja a Squid Game 78 éves színésze ellen

Szexuális zaklatás vádjával áll bíróság elé a Squid Game 78 éves színésze, több szerepet is elvettek tőle

A színész azt állítja, csak fogta a lány a kezét.

Végigsöpört a világon a Squid Game-láz, egy időben a Netflix legnézettebb sorozata volt: O Jongszu, a sorozat 78 éves éves színésze Golden Globe-díjat is nyert az alakításáért. A sorozatsztár élete azonban alaposan felfordult, hiszen szexuális zaklatás vádjával áll bíróság elé egy 2017-ben történt eset miatt.

O Jongszu

Fotó: Getty Images

Az állítólagos áldozat azért tett feljelentést, mert a színész illetlenül fogdosta – írja a Yonhap hírügynökségre hivatkozva a Variety. Mindez decemberben történt, nem sokkal később le is zárták az ügyet, ám az áldozat kérésére újra elővették. A színész tagadta a vádakat. 

„Csak fogtam a kezét, hogy körbevezessem a tó körül. Bocsánatot kértem, mert [az illető] azt mondta, hogy nem csinál belőle felhajtást, de ez nem jelenti azt, hogy elismerem a vádakat” – mondta az ügyről O. Miután a hír bejárta a világsajtót, több szerepet is elvettek tőle, és egy színdarabból is kitették. 

A Hollywood Reporter szerint az ügy hatalmas felháborodást keltett Dél-Koreában. O Jongszu egyébként az elmúlt 50 év legtöbbet foglalkoztatott színésze az országban, a nemzetközi sikert azonban a Squid Game hozta meg számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top