nlc.hu
Sztárok

Múcska Gergő súlyos betegségéről vallott

Múcska Gergő: „Azt mondták az orvosok, húszéves koromra tolószékbe fogok kerülni”

A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban átélt tapasztalatait is megosztotta.

Múcska Gergő, akit a Házasodna a gazda tavalyi évadában ismert meg a nagyközönség, idén a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosaként állt a kamerák elé. A csupa szív gazda a játék után még a szereplőtársait is meghívta az otthonába egy bulira – mesélte el az RTL Reggeli műsorában.

Múcska Gergő

Múcska Gergő a Reggeliben

Arra a kérdésre, hogy milyen visszatérni a hétköznapokba a vetélkedő után, Gergő meglepő választ adott. 

„Nagyon mozgalmas az életem, pont azon nevettem, hogy én Kolumbiában pihentem ki magam” – mondta, hozzátéve, hogy az utazás nagyon sokat adott neki lelkileg is. Átértékelte az életét és rájött, hogy korábban nem mindig azokat a dolgokat helyezte előtérbe, amit szeretett volna.

„Kint eldöntöttem, hogy még jobban pontosítok arra, hogy én milyen vagyok” – összegezte. Gergő szerint ezt nagyobb részt már sikerült is megvalósítania.

A fiatal vállalkozó emellett westernversenyekre jár a szabadidejében: van, amit a saját ranchán rendezett meg, de Olaszországban és Magyarországon is részt vett több hasonló rendezvényen. A lovaglás Gergőnek egészségügyi szempontból is fontos: egy ritka betegségben, Perthes-kórban szenved, ami miatt ötévesen fél évet kórházban is töltött. 

„Azt mondták az orvosok, hogy még ha meg is műtenek, húszéves koromra tolószékbe fogok kerülni” – mesélt erről az időszakról. A szülei egy ismerősük tanácsára azonban úgy határoztak, hogy a beavatkozás helyett lovaglással és úszással próbálják orvosolni a problémát.

A terápia működött; Gergő pedig annyira megszerette az állatokat, hogy ez indította el a gazdálkodás felé vezető úton is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top