nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara és Norbika nagyon jó testvérek

Schobert Lara: „Norbika a példaképem”

Lara szerint Norbika igazi példakép.

A TV2 reggeli műsora, a Mokka vendége volt Schobert Lara és az öccse, Schobert Norbika. A fiatal celebek többek között a legutóbbi tévés szerepléseikről és a szoros testvéri kapcsolataikról beszéletek.

Schobert Norbika és Lara

Schobert Norbika és Lara

„Nagyon tisztelem az edzésben Norbi kitartását és küzdeni akarását” – kezdte Lara, hozzátéve, hogy az öccse számára igazi példakép emiatt. Bár Lara is komolyan veszi a sportolást, ő saját bevallása szerint sokkal könnyebben kizökken. Szerinte Norbika „flegmább” és nem hagyja, hogy mások elvonják a figyelmét.

„Eléggé különböző személyiségek vagyunk” – tette hozzá Norbi. A Schobert család legfiatalabb tagja legutoljára a Farm VIP vetélkedőben próbálta ki magát, ami nagyon tetszett neki.

„Nagyon élveztem, szeretek új emberekkel találkozni és csapatban dolgozni” – mesélte a műsorról. A testvérpár kiemelt célja, hogy kilépjen a szülei árnyékából és önállóan is érvényesüljön.

„Ez szerintem még nem sikerült” – tette hozzá Norbika. A fiatal azt is nehezményezte, hogy sokan eddig csak a közösségimédia-posztjai alapján ítélték meg.

„Remélem, hogy ez most megváltozik” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top