nlc.hu
Sztárok

Durva kommentek a ValóVilágban

ValóVilág: név nélkül adtak durva kritikákat egymásnak a villalakók

Nem mindenki fogadta jól a kommenteket.

Zajlik az élet a luxusbörtönben, ugyanis most lehetőséget kaptak a ValóVilág játékosai, hogy név nélkül mondjanak kritikát egymásról. Egyesek nagyon durva kommenteket írtak. 

Villalakók

Villalakók

VV Krisztinek azt írta valaki, miért magyaráz órákig valamit, évekig tart, mire a lényegre tér. A lány először nevetett, de végül mégis kiakadt a megjegyzésen. 

„Én szeretek gondolkodni, mélyen, erősen megélni mindent. Akinek ez nem tetszik, mert nem tud azonosulni az én gondolataimmal, az én mélységeimmel és magasságaimmal, sajnálom. Sajnálom, hogy nektek ennyire rövid ideig tart a gondolatmenet, ennyire kevés a gondolat a ti fejetekben” – fakadt ki a lány, majd elolvasta a következő kommentet, ami arról szólt, hogy valószínűleg személyiségzavara van és ideggyenge, erre viszont már kevésbé idegesen reagált. 

VV Barna azt kapta meg, hogy egy csajozógép, amire azt mondta, ő nem tartja magát annak, miközben eddig ő kezdett ki a legtöbb lánnyal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top