nlc.hu
Sztárok

Így élt eddig VV Kriszti

Sokat nélkülözött a VV-győztes Kriszti: „Ott akarok tartani, hogy ne csak mindig az akciós terméket vegyem meg”

Eddig nagyon oda kellett figyelnie, hogy kijöjjön a felszolgálói fizetéséből.

Mint az nlc is megírta, VV Kriszti nyerte meg a ValóVilágot és az ezzel járó 36 milliót. A VV-győztes a valóságshow előtti életéről is mesélt a Fókusznak.Elmondása szerint rengeteget nélkülözött a ValóVilág előtt, nagyon oda kellett figyelnie arra, mire és mennyit költ, hogy kijöjjön a felszolgálói fizetéséből, így jól jön számára a nyeremény.

VV Kriszti,

VV Kriszti 36 millió forinttal lett gazdagabb – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„Ott akarok tartani, hogy ne csak mindig az akciós terméket vegyem meg, ne csak mindig azt, amin közel a lejárati dátum. (…) Jó lesz végre nem végigjárni 5 boltot azért, hogy tudom, mi hol olcsóbb, mikor hol mi az akciós, hogy melyik termék az olcsóbb, ha nagyobb kiszerelésben megveszed. Volt már ilyen, hogy a lépcsőházba ki volt rakva tonhalkonzerv, és nagyon örültem neki. (…) Cipőt is találtam már így az utcán” – vallotta be VV Kriszti.

Mint mondja, több ruhadarabja is van lomizásból, és szobáját is díszítik mások által megunt bútorok, de szerinte nincs abban semmi szégyellnivaló, hogy rendszeresen begyűjt dolgokat az utcáról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top