nlc.hu
Sztárok

VV Barna ismét megcsókolta VV Krisztit

ValóVilág: „Csókolj meg gyorsan” – mindenki előtt kapta le VV Krisztit VV Barna

Kriszti kezd közel kerülni Barnához?

Egészen romantikus pillanatok szemtanúi lehet a ValóVilág11 nézői a legutóbbi adásokban. A páros hét alkalmával a fiúk kiválaszthattak maguknak egy lányt, akivel együtt szeretnék teljesíteni a feladatokat. VV Barna, a villa szívtiprója korábban VV Renihez került közel, majd VV Pirossal is kavart, de az elmúlt időszakban VV Kriszti keltette fel a figyelmét, így őt választotta párjául. 

VV Barna VV Kriszti

VV Barna és VV Kriszti

Először egy romantikus vacsorát töltöttek együtt, ahol Kriszti azt mondta, nagyon távol áll tőle Barna stílusa, de mégis érez a tekintetében valamit. Most viszont, amikor a lányok menyasszonyi ruhát húztak a fiúk pedig romantikus beszédekkel kedveskedtek nekik, valami megváltozott a lányban. 

„Kedves Kriszti! Gyönyörű vagy, az bizti. Raszta hajad csillog a Hold alatt, majd én is, de csak takaró alatt. Hát végre eljött ez a nap is, csókolj meg gyorsan, ha már itt van a pap is” – mondta Barna Krisztinek, majd meg is csókolta, amit a többiek nagy tapssal jutalmaztak. 

„Kezdek megbarátkozni azzal az érzéssel, hogy ez a csávó annyira nem is más világ, mint én. Ez a csávó tényleg tud adni, tud szeretni, érzelmes, van szíve, van lelke” – áradozott később Kriszti. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top