nlc.hu
Sztárok

VV Dani csalódott VV Melinában

ValóVilág: „Túllépett egy határt, nem tudom azt mondani, hogy megvárnám” – Dani csalódott Melinában

Barna és Melina nagyon összemelegedtek.

VV Dani és VV Melina nagyon nagy szerelemben voltak a ValóVilág11-ben, egészen addig, míg a legutóbbi párbaj során Daninak kellett elhagynia a luxusbörtönt. Melina pár napig siratta kedvesét, majd elkezdett közeledni a többi játékoshoz. VV Barnára a kezdetek óta féltékeny volt Dani, Melina pedig kifejezetten rossz viszonyt ápolt vele, de ez megváltozott az elmúlt napokban. Melina kivirágzott és nagyon jól érzi magát Barna társaságában

VV Dani

VV Dani

Dani a BeleValóVilág vendégeként elmondta, nem tudja már jó szemmel nézni azt, ami a villában zajlik. 

„Az elmúlt napokban történtek olyan dolgok, amikkel most már ténylegesen túllépett egy olyan határt, ami nemcsak nálam, de nagyon sok embernél nem fér bele. Nekem is meg kell húznom egy vonalat, amin nem tudok én sem továbblépni, úgyhogy ez most meg is történt. Megtörtént. Olyan dolgok vannak, amiket nem tudok elfogadni tőle. Nem tudom azt mondani, hogy megvárnám, mert ez nálam nem fér bele egyáltalán” – mondta Dani a műsorvezetőnek, Kamarás Norbinak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top