nlc.hu
Sztárok

VV Dani feltárja az érzéseit

ValóVilág11: Dani végre szerelmet vall Melinának

Az még nem derült ki, Melina viszonozza-e a férfi érzéseit.

A ValóVilág11 eddig leginkább VV Barna szerelmi ügyeiről szólt, ugyanis kevés olyan lány van bent, akinél ne próbálkozott volna be, a legtöbbeknél pedig eredményre is jutott. A legizgalmasabb szál ebben a szerelmi háromszög volt Barna, VV Reni és VV Piros között, ami megszakadt, amikor Piros kiesett. 

VV Dani és VV Melina

VV Dani és VV Melina

A férfi utána szeretett volna ráhajtani VV Melinára, de hiába. Kettő akadálya is volt ennek. Melina a kezdetek óta állította, várja kint egy férfi, a másik pedig, hogy hetek óta lehet látni, VV Dani gyengéd érzelmeket fűz iránta. Korábban egy csók is elcsattant közöttük, amikor egy romantikus csillagnézős randin voltak. De a kapcsolatuk hullámzó, ugyanis bár mindig egymás mellett állnak, sokszor veszekednek. Az egyik ilyennek a végén Dani, akárcsak a filmekben, ruhában huppant be a lány mellé a zuhanyzóba és ölelgette meg. 

Melina nem rég lesújtó hírt kapott édesanyjától, miszerint a kedvese, aki kint várja, szakított vele. Így viszont esélyük van, hogy kibontakozzon a románcuk Danival, ami lehet, most meg is történik. 

Válaszolsz nekem őszintén? – tette fel a kérdést Melina Daninak, amire nem maradt el a válasz. – Részemről, igazából nem csak barátságot érzek, az biztos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top