nlc.hu
Szabadidő

VV Melinára ketten is hajtanak

ValóVilág11: VV Barna a jakuzziban nézte ki magának VV Melinát, VV Dani a zuhanyzóban esett neki

Még egy szerelmi háromszög.

VV Barna éppen kilépett egy szerelmi háromszögből VV Renivel és VV Pirossal, bár nem önszántából, ugyanis VV Piros szombaton kiesett a ValóVilág11-ből. Alig telt el egy nap, újabba keveredik bele. Bár nem először szemeli ki magának VV Melinát, viszont VV Dani hamarabb került közel a lányhoz, aki egyelőre tartja magát, ugyanis állítása szerint várja kint valaki. 

VV Dani és VV Melina

VV Dani és VV Melina

Barna most VV Ákossal lazított a jakuzziban, amikor nem tudta levenni a szemét Melináról. 

Ha csak feleennyire indítana be – mondta Barna. – Nem reagálok soha semmire véletlenül sem. Megígértem Daninak szilveszterkor, hogy véletlenül sem mozdulnék rá, amíg ő itt van.

Később Dani és Melina a fürdőszobában vesztek össze, aminek filmbe illő jelenet lett a vége. 

Hogyha nem itt lennénk, nagyon jól tudom, hogy mi lenne kettőnk között… Csak ennyi bánt. Úgy veszem észre, te ezt nem szeretnéd kimondani, viszont megvan benned” – magyarázta Dani Melinának, aki később azt mondta, szerinte a férfi nem meri neki bevallani, hogy többet akar tőle. A veszekedés után pár perccel Dani rárontott a zuhanyzó Melinára és ruhában bújt be mellé a csobogó víz alá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top