nlc.hu
Sztárok

VV Dani kiborult a nézők döntése miatt

ValóVilág11: „Ha hozzád nyúl, akkor kinyírom!” – VV Danit elöntötte a féltékenység

Vajon jogos volt az aggodalma?

A ValóVilág11-ben múlt héten interaktív hetet tartottak, ami azt jelentette, a nézők adhattak feladatokat a villalakóknak. A hétvégén arról szavaztak az emberek, kik aludjanak együtt a nyugiszobában, visszavonásig. A legtöbb voksot VV Melina és VV Barna kapta, ettől pedig VV Dani teljesen kikészült. 

VV Dani

VV Dani

A szerelmes férfi felháborodása nem alaptalan, ugyanis korábban többször is kinézte magának Barna Melinát, habár azóta ellenségek, a lány pedig felvállalta érzéseit Dani iránt és hivatalosan is együtt vannak

Ha hozzád nyúl, akkor kinyírom, az biztos!” – mondta Dani a barátnőjének, amikor kimentek dohányozni, majd Melinának arra is meg kellett esküdnie, beszélgetni sem fog a fiúval. 

Barna sem könnyítette meg a helyzetet, amikor felsorolta alvási szokásait a lánynak. „Itt van az, hogy szeretek azzal, akivel alszom, egy takaróval aludni. Kivétel nélkül az első nap óta meztelenül alszom az ágyban, minden egyes alkalommal befingok a takaró alá. Ja, és imádok hidegben aludni.” 

Danit nagyon ette a féltékenység, amit nem is próbált titkolni. Melina egyébként a földön ágyazott meg a nyugiszobában, ezért Barna esti mesét kezdett neki mesélni, mire a lány faképnél hagyta és inkább ivott egy energiaitalt, hogy ne aludjon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top