nlc.hu
Sztárok

VV Melina összetört Dani kiesése miatt

ValóVilág: „Komolyan ilyen ember kell ide?” – Melina összetört, amiért a nézők kiszavazták Danit

Még VV Lissza is próbálta vigasztalni a lányt.

A ValóVilág11 hétvégi párbaját VV Márió és VV Dani vívták, melynek végén az utóbbi maradt alul és kellett elköszönnie a luxusbörtöntől. Dani a kezdetektől szimpatizált VV Melinával, ám a szerelmük csak az elmúlt hetekben kezdett kibontakozni

VV Melina

VV Melina

A fiú bevallotta a lánynak az érzéseit és a párbaj előtt pár nappal már Melina is kijelentette, sokkal többet érez Dani iránt, mint puszta barátság. Arra azonban nem számítottak, hogy ugyan nagyon szoros küzdelemben, de Márió kint hagyja majd. Melina lesokkolódott, amikor Márió lépett be az ajtón, amikor pedig megtudta, hogy hány százalékkal maradt le kedvese, már teljesen összetört. 

„Nem akartam elhinni, hogy ez megtörténik. Mit nézek itt, hogy ez így történt? Még a mesékben is mindig a jó győz, hát hogy kerülhetett ő ide – magyarázta a kamerának Melina, majd később VV Ákosnak fakadt ki. – Ez lehet, 5 szavazat. Vagy 10. Komolyan egy ilyen ember kell ide? Ez a menő, a hazugság. Ok.”

Melinát még VV Lissza is próbálta vigasztalni, aki valószínűleg jól sejti, milyen érzés lehet a szerelmét elveszítenie valakinek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top