nlc.hu
Sztárok

VV Barna befeküdt Melina ágyába

ValóVilág: még ki sem hűlt Dani helye, Barna máris befeküdt Melina ágyába

Melina kiadta Barna útját, nem szeretne semmit a fiútól.

VV Dani és VV Márió párbajából utóbbi jött ki jobban és bár nagyon szoros volt a vége, Dani távozni kényszerült. Hátrahagyva ezzel a szerelmét, Melinát, aki nagyon csalódott volt, amikor meglátta, hogy nem újdonsült párja tért vissza a villába. VV Barna korábban már felvetette, hogy bejön neki a lány, így nem is várt sokáig, egyből befeküdt mellé az ágyba.

VV Melina

VV Melina (Fotó: RTL)

Jézusom, menj már innen!

– kiáltott fel Melina, amikor meglátta, hogy Barna mellette fekszik. Később pedig bővebben kifejtette, hogy soha nem szeretne semmit a fiútól. „Rohadna meg… Már félálomban feküdtem a kis ágyamban, ölelve a Dani fotóját, és egyszer csak valaki mondta, hogy jó éjszakát. Én hirtelen azt hittem, hogy hallucinálok, tényleg, hogy már odaképzelem a Danit, vagy nem tudom, és akkor kinyitottam a szememet, és megláttam, hogy a Barna fekszik ott… először komolyan azt hittem, hogy lelököm onnan. Az, hogy már megint ilyen jut eszébe, már megint provokálni akar, de állítólag viccelni, és az, hogy egyáltalán ezt meg meri tenni, hogy odafeküdjön… egyszerűen annyira ódzkodom ettől az embertől, hogy rosszul vagyok” – részletezte VV Melina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top