nlc.hu
TV-sztárok

VV Barnát újabb csaj nézte ki magának

ValóVilág: Újabb lány mozdult rá VV Barnára

A másik két lány majdnem kipukkadt a féltékenységtől.

Biztos van valami a ValóVilág 11 VV Barnájában, ami a képernyőn keresztül annyira nem jön át, ugyanis a villalakó lányok bomlanak utána. 

VV Barna és VV Anita

VV Barna és VV Anita

Első este saját bevallása szerint csupán három óra eltelte után, máris összefeküdt VV Renivel, aki ugyan szerette volna kisajátítani magának a férfit, de ezt a számítását VV Piros keresztbe húzta. Piros amint belépett a luxusbörtönbe, egyből elcsábította Barnát és egy pár napig kavartak is, majd egy kisebb feszültség alakult ki közöttük. 

Most párokba kellett verődniük a lakóknak, hogy szexi táncot lejtsenek UV festéssel a testükön. VV Anita kihasználta az alkalmat és rendesen flörtölt Barnával, aki nem meglepő módon vehető is volt rá. 

„Barnával az incselkedés részemről tényleg csak incselkedés volt, hogy idegesítsem a két lányt” – mondta utólag Anita, a terve pedig be is jött, ugyanis Reni és Piros tátott szájjal nézték, ahogy egymás ölében vonaglottak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top