nlc.hu
TV-sztárok
VV Piros elvágta a szálakat VV Barnával

ValóVilág: „Soha többet ne szólj hozzám” – VV Piros elvágta a szálakat VV Barnával

Pirosnak nagyon fájt Barna döntése.

VV Piros a minap megnevezte párbaj ellenfelét, hosszas tanakodás után VV Anitára esett a választása, akivel több konfliktusa is volt. A többi villalakónak választaniuk kellett a két lány között, hogy kiket támogatnak a szombati összecsapáson.

VV Piros

VV Piros

Piros biztos volt benne, hogy VV Barna az ő pártjára áll, annak ellenére, hogy korábban hullámzó volt a kapcsolatuk. Habár hamar közel kerültek egymáshoz, mivel Barna több lánnyal is kavart egyszerre, Piros inkább kiszállt ebből a szerelmi sokszögből, de a napokban úgy tűnt, rendeződik a viszonyuk. Végül Barna Anitát választotta, ami megviselte a másik lányt. 

Ott az ajtó, most menj ki és hagyj magamra – mondta később Piros Barnának, aki nem szerette volna elengedni a lányt. – Utolsó kérésem hozzád, és ha ezt nem tartod tiszteletben, akkor tényleg soha többet ne szólj hozzám. Ne nézz rám, ne ejtsd ki a nevem, kivéve a kiválasztáson és majd a párbajon találkozunk. Mert most is a rossz embert vittem ki. Menjél, állj be Anita mögé és engem felejts el. Akárhányszor egy minimális bizalmat adok neked, mindig ez a vége, mindig cserben hagysz és mindig megalázol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top