nlc.hu
TV-sztárok

VV Barna és VV Anita viszonya

ValóVilág: a Párbaj előtt VV Anitával is intim viszonyba került VV Barna

VV Barna egy percig sem tétlenkedik, falja a nőket.

VV Barna szívtipróként ment be a ValóVilág-villába, az elmúlt hetekben pedig bizonyította is, hogy megállja a helyét ez a jelző vele kapcsolatban. Már az első este levette a lábáról VV Renit, de kavart Pirossal, Krisztivel, Bibivel is volt köztük egy szájrapuszi, és mint kiderült, Anitával is intim viszonyba került a lány kiesése előtt.

VV Barna

Fotó: RTL

„Anitával összemelegedtünk így a takarós-ágyas jelenet közben, konkrétan ugyanaz megtörtént, mint Pirossal. Azért ő is egy kicsit élvezte a testi adottságaimat, szépen fogalmazva. Innentől nincs különbség, ő is maszatolt a villában és nem állta a szavát, de ettől függetlenül ugyanúgy nőként nézek rá, és nem esett emiatt az én szememben. Kíváncsi vagyok, mi sül ki még ebből” – mondta Barna a Párbaj előtti estén.

Egy percig sem tétlenkedett ezután, egyből elmondta Bibinek, hogy mi történt, viszont azt kérte tőle, hogy ne mondja el Reninek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top