nlc.hu
Sztárok

VV Piros kiborult VV Barnára

ValóVilág: VV Piros kiborult, miután VV Barna közölte, ő a legundorítóbb játékos a villában

Barna durva szavai mindenkit megleptek.

A ValóVilágban ismét sor került rá, hogy a játékosok elmondják a véleményüket a másikról. A korábbi ilyennél durva szavakkal illették egymást, most azonban csak arról szavaztak, kit tartanak a legkedvesebbnek, a legsemlegesebbnek és a legundorítóbbnak. VV Barna mindenki meglepetésére utóbbihoz VV Piros nevét tette. Barna és Piros kapcsolata rendkívül hullámzó, ugyanis a fiú az első napokban VV Renivel kavart, majd amikor Piros beköltözött, hozzá is közel került. A lány tartotta magát, hogy nem kíván intim helyzetbe kerülni a fiúval, de a többiek szerint egyértelműen vannak érzései iránta. 

VV Piros

VV Piros

Talán a visszautasítás az, ami Barna kemény szavait előidézte. 

Magamnak nem lesz meglepetés, másnak lehet. Számomra egyértelmű, hogy a leggusztustalanabb játékos te vagy, ahogy játszod ezt a játékot. Az egyetlen olyan ember vagy, aki állít magáról valamit, és te olyan mélyen állítod ezt magadról, hogy el is hiszed. Tizenhárom ember látja, nevet rajtad, te pedig tényleg elhiszed és mész a fejed után, hogy jó, de ez tényleg így van – magyarázta Barna a döntését. Később, amikor Pirost kérdezte, zokon vette-e, a lány igennel felelt majd a könnyeivel küzdött. – Te megláttad a kislány énemet, azt az énem, aki meg tud nyílni. Mindegy, hagyjuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top