nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián mamája elvesztéséről

Nem fia mellett helyezik örök nyugalomra Zámbó Jimmy édesanyját, Anna nénit

Utolsó beszélgetésüket is elmesélte Krisztián.

A tegnapi napon 96 éves korában elhunyt Anna néni, Zámbó Jimmy édesanyja. Zámbó Krisztián a Borsnak adott interjújában elmondta, teljesen összetörte nagymamája halálhíre, és arról is szót ejtett, milyen búcsúztatót tervez a család. 

Zámbó Jimmy édesanyja, Anna néni

Zámbó Jimmy édesanyja, Anna néni (Fotó: Olajos Piroska)

Három, talán négy nappal ezelőtt hívtam őt fel, és csak most kezdem megérteni, hogy mit is jelentettek az utolsó, hozzám intézett szavai. Tulajdonképpen elbúcsúzott, de én akkor elhessegettem ezt a gondolatot és megígértem neki, hogy a napokban meglátogatjuk őt Zsuzsikával. Éppen mára terveztük, hogy felugrunk… Szerdán éppen aludtam, amikor a kedvesem felébresztett, és elmondta, hogy a mamájom nincs többé. Nem hittem el, és tulajdonképpen még most sem – mondta könnyeivel küzdve a zenész. – Tudom, sokan felteszik most a kérdést, hogy “mamájom” vajon apu mellett nyugszik-e majd. Nos, azt egyelőre nem szeretném elmondani, hogy pontosan hol búcsúzunk majd el tőle, mert a családdal közösen döntjük majd el, hogy nyilvános lesz-e temetése, de annyit mondhatok, hogy nem Csepelen lesz a nyughelye. A férje mellett szeretett volna örök békére lelni, és természetesen a család teljesíti az akaratát. Mariettával már beszéltünk erről pár szót, és azt kérte, hogy énekeljem majd el azt a dalt, amit aputól a legjobban szeretett. Ez pedig a Nézz le rám, ó Istenem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top