nlc.hu
Sztárok

Mimi megsértette Árpa Attilát

A Nagy Ő: Mimi csúnyán megsértette Árpa Attilát, mivel nem miatta jelentkezett a műsorba

Mimi kegyetlenül őszinte volt a a párterápián.

Árpa Attila párterapeutához vitte a lányokat A Nagy Ő legutóbbi adásában. Ezen az ülésen hangzott el az a mondat, hogy a szakértő szerint Metta nem őszinte a színésszel, Attila az adás végén haza is küldte Mettát. 

Mimi és Árpa Attila

Mimi és Árpa Attila

Azonban a többieknél is kiderültek titkok. Mimitől például megkérdezte S. Tóth Márta, akkor is jelentkezett-e volna a versenybe, hanem Attila A Nagy Ő, mire ő azt felelte: „Ha bejön, akkor igen.” Mi sem meglepőbb, ez nem tetszett a férfinak, akinek a szívéért egyszerre 19 nő szállt versenybe. 

Teljesen elfogadható, hogy egy hölgy azért jelentkezett ebbe a versenybe, mert a szerelmet keresi, és igazából mindegy neki az, hogy ki ül itt. De most fordítva nekem azért nem mindegy. Azért nekem is van egy egóm, na! Nekem ez nem esik jól, hogy hát igazából mindegy, ki a Nagy Ő, én jelentkeztem volna így is, úgy is. Tehát ezek a mondatok nem segítik a közös kapcsolatunkat és a vonzadalmat” – mondta később Attila. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top