nlc.hu
Sztárok

Alekosz a Hal a tortán-ban

Alekosz durván beszólt Kiss Ernő Zsoltnak a Hal a tortán-ban

Megsértődött, majd háborgott egyet az egykori valóságshow-sztár.

Alekosz nagyon kiakadt a a Hal a tortán legutóbbi adásában, durván beszólt a házigazdának, az Ázsia Expressz 3.-ban is bizonyító Kiss Ernő Zsoltnak.

Alekosz,

Alekosz hiányolta az asztali etikettet – Forrás: Hal a tortán – videó

A jó hangulatú vacsorát beárnyékolta az egykori valóságshow-sztár mérgelődése. Mindenki ledöbbent azon, amikor Alekosz ráförmedt Kiss Ernő Zsoltra.

Az egykori ValóVilág-játékos még a főételt ette, a többieknek azonban már tálalta a desszertet a színművész, ez pedig egyáltalán nem tetszett a vendégnek, zokon is vette.

„Alekosz, te folytasd nyugodtan még a főételt! Én meghoztam a többieknek a desszertet” – mondta neki Kiss Ernő Zsolt. Mire Alekosz: „Engem nem zavar. Nem zavartatom magam”.

„Nyugodtan. Érezd jól magad. Amikor úgy érzed, csatlakozol” – tette hozzá a színész, erre Alekosz háborogni kezdett: „Csak azt nem értem, miért nem várták meg, amíg az egyik vendég befejez.”

Bíró Ica szerint Alekosz egy külön fazon, ez már kiderült számára a forgatás második napjára.

Alekosz utólag – a kamerák előtt – bevallotta: nem is rajong a desszertekért. „A desszert az egy női fogás az étkezés végére. A tiramisu is egy női desszert. Megkóstoltam, ugyan nagyon jó volt. Különösebben nem vagyok édesszájú, és a férfiak ne is legyenek! Egyék a süteményeket csak a nők!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top