nlc.hu
Sztárok

Alekosz szereplése a Hal a tortán-ban

Ostromolják a nők Alekoszt, óriási a sikere a gasztroműsoros szereplése óta

Több év kihagyás után tért vissza a képernyőre.

Soha nem látott sikert hozott a Hal a tortán Alekosznak, különösen a hölgyek körében. Mióta szerepelt a gasztroműsorban, szinte szétszedik a nők, különösen a 18-25 év közöttiek – írja a Blikk. Az egykori valóságshow-sztár elárulta, az elmúlt egy hétben elárasztották a postaládáját a levelek fiatal lányoktól.

Alekosz

Alekosz a Bibliából olvasott fel a vacsoravendégek érkezése előtt a Hal a tortán-ban – Forrás: Hal a tortán – videó

Olyan lányoktól, akik a Valóvilágot nem is látták, mert akkor még túl kicsik voltak. Látták ezt a mostani műsort, és mindegyikük Hal a tortánosat akar játszani velem. Ide akarnak jönni és azt akarják, hogy főzzek nekik is malacot, és viselkedjek velük úgy, mint a tévében” – mesélte a bulvárlapnak a vagyonőrként dolgozó Alekosz, akit eddig az idősebb hölgyek környékeztek meg.

“Az anyukák, akik járni szoktak hozzám, most háttérbe kerültek, (…) én az ifjúságot támogatom. Hamarosan itt a tavasz, itt a nyár, szeretném körbevenni magam fiatal lányokkal” – jegyezte meg a reality-sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top