nlc.hu
Sztárok

Fásy Zsüliett az alakjáról

„Ez egy folyamatos harc volt” – 2 év után is tartja bomba formáját Fásy Zsüliett

A kitartása nem csak a fogyásban segített neki.

Fásy Zsüliett az elmúlt két és fél évben hatalmas átalakuláson ment keresztül. 20 évesen döntött úgy, hogy le szeretne fogyni, és sikerült is 43 kilótól megszabadulnia. A Mokkában Barta Sylvinek mesélt arról, mi segít neki abban, hogy a mai napig képes tartani a súlyát

Fásy Zsüliett

Fásy Zsüliett a Mokkában

„Nagyon nagy motivációt ad nekem, hogy a mindennapokban is, a céljaim elérésében, hogy ha ezt megcsináltam, akkor igenis képes vagyok bármire. Lehetetlen küldetésnek tűnt, amikor elkezdtem, csak apránként változtatni és nem indult meg, akkor egy idő után megindult. Ez egy folyamatos harc volt” – mesélte Zsüliett, aki azóta diplomás műsorkészítőként találta meg a pályáját, amiben ez a hozzáállás is segített neki. 

„Egészséges ételeket fogyasztok. Nyilván ebbe nem fér bele a hamburger vagy a sült krumpli. Ugyanúgy nagyon finom egy natúr hús, amiből nemcsak csirkét eszek, hanem mindenfélét” – árulta el az étkezéséről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top