nlc.hu
Életmód

Fásy Zsüliett gigafogyása

„Bomba jól nézel ki!” – Iszak Eszter a 43 kilót ledobó Fásy Zsüliettnek

Öt hónappal ezelőtt kezdett kemény edzésbe Fásy Ádám lánya, hogy még inkább formában tartsa magát.

Fásy Zsüliett több mint 43 kilós fogyásáról mesélt a Mokka műsorvezetőinek, akiknek elárulta, hogyan érte el célját.

Fásy Zsüliett

Immár edzőterembe is jár Fásy Zsüliett (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„Fokozatos életmódváltásnak köszönhetően szabadultam meg ettől a súlyfeleslegtől. Most már, szerencsére ezt így 2 éve már tartom, és ennek nagyon örülök. Büszke is vagyok magamra. Aztán jött egy újabb fordulópont, vagy egy újabb lépcsőfok, amikor elkezdtem edzőterembe járni. Előtte én otthon ellipszis-trénereztem. (…) Sokan támogattak, meg volt egy barátom, akivel közösen elkezdtük a személyi edzőhöz járást. Most már mondhatom, hogy beépült a mindennapjaimba” – mesélte Fásy Ádám lánya, akit arra kért a Mokka egyik műsorvezetője, Iszak Eszter, hogy állva is mutassa meg az alakját.

Fásy Zsüliett

Fásy Zsüliett állva is megmutatta magát a Mokka nézőinek (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„Bomba jól nézel ki, és látszik rajtad, hogy sugárzol is. Nem csak az, hogy így külsőre 43 kilótól megszabadultál, ami óriási teljesítmény, hanem látszik rajtad az az életerő, ami lehet, hogy régebben egy kicsit kevésbé volt jelen” – mondta Fásy Zsüliettnek Iszak Eszter.

Fásy Zsüliett

Fásy Zsüliett a gigafogyás előtt és után (Forrás: TV2 /Mokka – videó)

„Szerintem most kívül-belül összhangban vagyok, vagy legalábbis minél inkább efelé haladok” – jelentette ki a Zeneexpressz tulajdonosának a lánya.

Arra a kérdésre, hogy mi késztette az életmódváltás felé, a következőket árulta el: „Eljött az a pont, amikor úgy voltam vele, hogy ‘Mégis hova tovább?!’, ‘Hogy ha így fogok haladni, mi lesz velem X év múlva?!’. És akkor eljött az a pont, hogy azt mondtam: Először állítsuk meg a hízást! (…) Végig ez nehézségekkel teli út volt, meg még lesznek is itt nehézségek. (…) Most már megengedem magamnak az apróbb csalásokat, de még így is tudom tartani a súlyt”.

Még több gigafogyás a hazai sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top