nlc.hu
Egészség

Radics Gigi gigafogyása

Radics Gigi 28 kilót dobott le fél év alatt: „Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezt önerőből értem el”

"Csodaszerek" nélkül nyerte vissza a szülés előtti alakját.

Radics Gigi óriási változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban: 28 kilótól szabadult meg. A Borsnak adott hosszú interjúban nemcsak arról mesél, hogyan változtatta meg az életét az anyaság, hanem arról is, hogyan dobta le a pluszkilókat.

Radics Gigi

Radics Gigi bombaformában van – Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezt önszántamból, önerőből értem el. Semmiféle segítséget, táplálék-kiegészítőt, vagy gyógyszert sem használtam, egy tudatos étkezéssel, rengeteg folyadékkal a gyerek melletti teendőkkel, körülbelül fél év alatt adtam le ezt a súlyfelesleget” – mondta el a 25 éves énekesnő, aki most igyekszik tartani a jelenlegi súlyát.

Hajnalban, csendben edzek egyet, aztán indulhat a nap” – árulta el a bulvárlapnak Radics Gigi, aki még nem elégedett a külsejével. “Szeretnék feszesíteni, edzeni többet, az étkezésre pedig továbbra is odafigyelek“. Előfordul, hogy leveleket kap a követőitől, hogy segítsen nekik a fogyásban, vagy csupán adjon nekik tanácsot. “Szívesen megosztom a saját szokásaimat, azokat az ételeket, amiket én készítek magamnak és eszem, de ez nyilván nem recept, csak egy példa arra, hogy odafigyeléssel bármit el lehet érni” – jegyezte meg az egykori megasztáros, akinek már 2 éves a kislánya, Bella.

Még több sztárfogyás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top