nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi kislánya

Nézd csak, milyen nagy már Radics Gigi kislánya!

Nagyon megnőtt az októberben 2 éves Bella.

Radics Gigi azon hírességek közé tartozik, akik ritkán mutatják meg gyermeküket a médiában, ezúttal azonban kivételt tett és közös fotót posztolt kislányával. Bár az énekesnő úgy döntött, a csöppség arcát nem láthatja a nyilvánosság, az azonban jól látszik a képen, milyen nagyot nőtt Bella.

Az előadóművész 2020 októberében adott életet első gyermekének, a kislány tehát nemsokára már 2 éves lesz. A szülés óta Gigi 30 kilótól szabadult meg, saját erejéből, szigorú diéta betartásával. 

Radics Gigi

Radics Gigi (Fotó: solwee/press.tv2.hu TV2)

Az anyaságról koárbban az ACNewsnak adott interjújában ezt mondta: „Az új imidzsemben szeretném megmutatni a közönségnek, hogy attól, mert anyává válik egy nő, még nem lesz slampos, ugyanolyan szexi, szép, kívánatos lehet, amilyen előtte is volt. Ez most egy misszió számomra, szeretnék kiállni az anyák, a nők mellett és azt hirdetni, hogy mindenki úgy jó, ahogy van, azt vesz fel, amit akar, ha szexin öltözik, akkor úgy, ha sportosan, akkor úgy, ha kényelmesen, akkor meg úgy. Ilyen tekintetben semmi sem változik egy baba születésével, a testünkről mi rendelkezünk és nem a közvélemény vagy bármilyen elvárás, ami alapján éreznünk kéne magunkat.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top