nlc.hu
Baba

Friss kép Radics Gigi kislányáról

Radics Gigi friss képet mutatott a kislányáról

Nagyon ritkán mutatja meg a kislányát.

Radics Gigi bomba formában van, elmondása szerint 30 kilótól szabadult meg a szülés óta. Folyamatosan jönnek ki az új dalai és az ezekhez tartozó szexibbnél szexibb klipek. A fiatal anyuka fontosnak tartja, hogy meglegyen a balansz a karrierje és a családja között, ezért nagyon sok időt tölt a kislányával és a férjével. Előbbiről egy friss képet is megosztott.

Az énekesnő korábban arról is beszélt, hogy bár elsősorban édesanya, szeretné, ha nőként is néznének rá. „Az új imidzsemben szeretném megmutatni a közönségnek, hogy attól, mert anyává válik egy nő, még nem lesz slampos, ugyanolyan szexi, szép, kívánatos lehet, amilyen előtte is volt. Ez most egy misszió számomra, szeretnék kiállni az anyák, a nők mellett és azt hirdetni, hogy mindenki úgy jó, ahogy van, azt vesz fel, amit akar, ha szexin öltözik, akkor úgy, ha sportosan, akkor úgy, ha kényelmesen, akkor meg úgy. Ilyen tekintetben semmi sem változik egy baba születésével, a testünkről mi rendelkezünk és nem a közvélemény vagy bármilyen elvárás, ami alapján éreznünk kéne magunkat” – mondta pár héttel ezelőtt Gigi.

radics Gigi

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top