nlc.hu
Sztárok

Sztárok nagy fogyása

Sztárok, akik rengeteget fogytak idén nyáron

A következő sztárok rengeteget fogytak rövid idő alatt.
Sztárok nagy fogyása

Tápai Szabina

Úgy lefogyott Tápai Szabina, hogy saját rajongói is alig ismernek rá.

“A Szabina egy nagyon szép nő, de mondjuk pár kiló, ha lenne rajta meg ettől is jobban nézne ki”, “Úgy lefogytál , nem ismertem rád. Nem áll jól!”, “Ne fogyjál többet!” – olvasható a hozzászólások között. A fotót itt találod.

Tápai Szabina azonban tisztázta, mi áll a fogyása mögött. Mint az egyik kommentelőnek írt válaszából kiderül, nem direkt fogyott, sőt nem is akar többet fogyni, valójában a szoptatás és a nem alvás áll a súlyvesztés hátterében.

Hódi Pamela

Hódi Pamela rengeteget fogyott az utóbbi időben, a kéretlen kommentek meg is érkeztek, néhányan nem is bírták szó nélkül hagyni a látványos változást, amin keresztülment. Paleról készült fotókat ITT megnézheted.

Pamela pár hónappal ezelőtt vesztette első gyermeke édesapját, Berki Krisztiánt. Ettől függetlenül többen úgy érezték, meg kell mondaniuk a véleményüket, Pamela azonban nem kommentálta a kéretlen hozzászólásokat. 

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa rengeteget edz, ami meg is látszik, alakja tökéletes. Nyaralásáról nemrég bikinis fotót posztolt, követői nem győzték dicsérni, mennyire jó formában van.  „A kemény munka meghozza gyümölcsét” – írta a fotóhoz, amit ITT megnézhetsz.

(Nyitókép: Birton Szabolcs/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top