nlc.hu
Sztárok

Rá sem lehet ismerni Spáh Dávidra

Több, mint 30 kilót fogyott a Família Kft. korábbi színésze, Spáh Dávid

Spáh Dávid ma már reklám-és filmrendezőként dolgozik, a Palikék Világa by Manna Hovát tűnt? című műsorában pedig elmondta, miért fogyott le drasztikusan az utóbbi időben.

Spáh Dávid 10 évesen vált a Família Kft. című sorozat egyik emblematikus karakterévé. Nyolc éven keresztül állt napi szinten a kamerák elé. A Palikék Világa by Manna Hovát tűnt? című műsorában elmondta, miért fogyott le drasztikusan az utóbbi időben – írja a Bors.

„Én nem azért voltam kövér, mert kimondottan gyenge voltam. Az derült ki, ha elmentem volna 10 évvel korábban orvoshoz, már megmondta volna, hogy egy ilyen inzulinrezisztencia nevű dolog van, ami egyre inkább egy népbetegség… nekem egy gramm szénhidrát az úgy hatott, mint másnak 400. Ebből áll össze ez az egyenlet, amivel kapcsolatban lehetett cselekedni. Én akkor múltam 40 éves – mondta Spáh Dávid, aki azt is elárulta, hogy több mint 30 kilótól szabadult meg.

Spáh Dávid nagy fogyása

Fotó: Olajos Piroska/solwee

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top