Sztárok

Ma 37 évesek a Spáh ikrek – te felismernéd őket az utcán?

Aranyos képpel kívánt boldog születésnapot Csonka András a Spáh ikreknek, mi legalábbis jót mosolyogtunk rajta. Te emlékszel még rájuk? És vajon ma elmennél mellettük az utcán?

Erről a fotóról beszéltünk, hogy Csonka András így köszöntötte fel a Spáh ikreket, akik ma 37 évesek. egykor a Família Kft-ben együtt szerepeltek és az akkori csapat most is úgy viselkedik egymással, mint egy nagy család. Legalábbis ez derült ki, amikor Esztergályos Cecília 70. születésnapját ünnepelték néhány évvel ezelőtt.

Spáh Dávidot legutóbb a Kicsi Óriásokban láthattuk, ahol csapatkapitányként vállalt feladatot. Sokan meg is lepődtek, mert a Família Kft után nemigen vállalt szerepet tévéműsorokban. Kétgyerekes apaként és a egykori gyerekszínészként viszont úgy érezte, hogy sokat tud majd adni a jelentkezőknek. 

Bár alapvetően sokat köszönhetek azoknak az éveknek, és rengeteg embertől tanultam, mégis vannak rossz emlékeim is. Előfordult, hogy olyanokkal dolgoztam együtt gyerekként, akik hülyének néztek, gyengének, butának, neveletlennek gondoltak, csak azért, mert gyerek vagyok, de ez már a múlt. Ám sokat tanultam ezekből az esetekből, és én már nem követem el ezeket a hibákat sem a munkám során, sem otthon, a saját gyerekeimmel.

Spáh Dávid FOTÓ: Rozmanitz Gábor

Néhány évvel korábban Dávid arról is beszélt, hogy nem szeret az ikertestvérével dolgozni, de ez idővel azért változott. „Szó sincs arról, hogy nem szeretek vele dolgozni, de korábban határozottan nem tett jót a családi életünknek” – mondta Dávid. Spáh Károly nem a kamerák előtt vállal feladatokat, ő operatőrként dolgozik, és nagyon ritkán látni róla felvételeket. Ez a fotó is 2015-ös: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top