nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi felesége beperelheti a magyar államot

Az ügyvéd Galambos Lajos feleségéről: „Boglárka jó eséllyel tízmilliókra perelheti a magyar államot”

A jogi képviselője azt mondja, Boglárkát olyan bűncselekmény elkövetésével vádolták meg, amihez semmi köze nem volt.

Galambos Lajos áramlopási ügyére pont került a minap: a trombitás 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltották el. Emellett több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie. Az ügyvédje a Balázsék ma reggeli adásában elárulta, az ítélet jogerős, ám valószínűleg csak a büntetése töredékét kell leülnie.

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Párhuzamosan futott Galambos volt nejének, Boglárkának a tárgyalása, akit azért idéztek be, mert egy korábbi vallomás alapján tudhatott az illegális bekötésekről. A nőt első fokon felmentették, másodfokon folytatódik az ügy. Az ACNews megkereste Boglárka ügyvédjét, aki a következőket mondta. 

„Ha a kártalanítás szempontjából nézzük, minden egyes hasonló ügy egyedi elbírálás alá esik. De úgy vélem, Boglárka jó eséllyel tízmilliókra perelheti a magyar államot. (…)Galambos Lajos feleségének két jogcímen is járhat sérelemdíj. Az egyik, hogy olyan bűncselekmény elkövetésével vádolták meg, amihez semmi köze nem volt. Mégis megalázták, meghurcolták, megfosztották őt a jó hírnevétől. (…)A másik jogcím, hogy súlyos betegsége ellenére 12 napra rács mögé zárták, ahol nem volt biztosítva számára a gyógyuláshoz szükséges pihenés sem. Ha egy egészséges embert egy szűk zárkában őriznek, az sem tud pihenni, nemhogy egy súlyosan beteg édesanya” – mondta a lapnak dr. Jován László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top