nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti állat-ember szótárt írt

Gáspár Zsolti nem csak beszéli, érti is az állatok nyelvét

Garantáltan jó hallgatóságra talált a személyükben Gáspár Zsolti.
Tilla és Gáspár Zsolti

A TV2 Farm VIP gazdája nagyon büszke arra, hogy (állítása szerint) képes kommunikálni az állatokkal, akikkel rendszeresen diskurál. Hogy segítsen azoknak, akik csak álmodnak hasonló képességről, készített egy állat-ember szótárt is, aminek már a kiadását tervezgeti.

„A birkákkal és a többi állattal mindig is remekül tudtam kommunikálni. Tudom, sokan bolondnak fognak tartani, és már többször is előfordult, hogy az az illető, akinek erről meséltem, azt javasolta, keressek fel egy szakembert, mert elment az eszem. De tény, hogy értem az állatokat, és ők is értenek engem. Rengeteg időt töltöttem közöttük, ismerem már minden reakciójukat. Látom rajtuk, hogy nyitottak-e az emberre, márpedig amelyik igen, azzal lehet kommunikálni is. Sőt, jobb velük beszélni, mint a legtöbb emberrel. Az engem bolondnak nézőknek meg mindig azt mondom, jöjjenek csak el a tanyára, töltsenek ott egy hetet, meglátják, hogy igazam van”mondta a Blikknek Gáspár Zsolti, aki úgy tapasztalta, hogy a tehenek, a bárányok, a borjak és a kutyák a legnyitottabbak az emberi kommunikációra.

A TV2 Farm VIP gazdája rendszeresen beszélget az állatokkal, mert látja, érzi rajtuk, hogy vágynak az emberi szóra, sőt ők maguk is válaszolnak Zsoltinak. A jószágok mindent tudnak a gazdáról, aki a világ nagy eseményeiről is rendszeresen beszámol az állatainak: „Beszéltem nekik a Covidról, most az üzemanyagárak vannak terítéken. Tudom, hihetetlenül hangzik, de kíváncsiak arra, mi történik körülöttük a világban. Érdeklődnek, várják a híreket.” 

Zsolti, aki nincs mindig jó véleménnyel Győzikéről, az elmúlt tizenöt évben tökélyre fejlesztette az állatokkal való kommunikációt, ezért szótárt is készített. „El fogom küldeni pszichológusoknak is, hátha kiadják majd” – mondta reményteljesen a munkájáról a gazda.

Fotó: tv2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top