nlc.hu
Sztárok

Kovi öngyilkossági gondolatairól

A felnőttfilmes producer, Kovi öngyilkossági gondolatairól vallott: „Majdnem belehaltam”

Felesége húzta ki a mélypontról.

Jó ideje kerüli a nyilvánosságot. Azt mondja, azért, mert nem szeretne mindennap a címlapokon szerepelni, de a Tényekkel most kivételt tett. Kovács István, vagy ahogy egy ország megismerhette, Kovi neve összeforrt a felnőttfilmkészítés fogalmával. Ám az iparág átalakulása óta eltűnt a figyelem középpontjából. Ez mind testileg, mind lelkileg megviselte. A négy pornó-Oscarral büszkélkedő, 66 éves producer őszintén vallott arról, hogy súlyos elhízása miatt életveszélybe került, de bevallotta azt is, hogy kettétört karrierje miatt az öngyilkosság gondolata is megfogalmazódott benne.

Kovi

Kovi a Tényekben

„207 kilósan nem lehet élni. Munkanélkülivé váltam, négy Oscar-díjas rendező létemre. Nagyon-nagyon mélyen voltam. 207 kilósan már lihegtem, szuszogtam, minden bajom volt, nem tudtam menni, köhögtem, nem mentem emberek közé. Kompenzáltam, mert nekem akkor vége szakadt 23 év forgatás, egyik pillanatról a másikra, amibe tettem az életemet – mesélte Kovi, akinek már korábban is eszébe jutott az öngyilkosság gondolata, még azelőtt, hogy belekezdett a produceri munkába. – Nagyon mélyen voltam. Egy dolog lendített ki, a feleségem odaadó szeretete, nélküle biztos nem lennék itt.”

Kovi arról is beszélt, nem tudja, hogy a jövőben fog-e még pornófilmet készíteni, de azért vannak konkrét tervei.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top