nlc.hu
Sztárok

Másoknak segít a fogyásban Kovi, az egykori pornócézár

Kis híján 100 kilót fogyott Kovi, a pornócézár: ma már életmódtanácsadással foglalkozik

Kovács Kovi Istvánt Magyarország pornócsászáraként ismerjük. Egykor teli volt vele a média, de ma már alig hallani róla. 8 éve abbahagyta a pornózást, és életmódtanácsadó lett.

Gyakorlatilag mindent elért a pornófilmek világában Kovács Kovi István, amit csak rendezőként elérhetett, közel nyolc évvel ezelőtt mégis úgy döntött, hátat fordít ennek a világnak és új életet kezd. Ennek volt köszönhető az is, hogy a médiából majdhogynem teljesen felszívódott. Egykori kollégái, üzletfelei sokszor máig megkeresik, és próbálják rávenni, hogy térjen vissza a pornóiparba, és ugyan szívesen találkozik velük egy kávéra, esze ágában sincs visszatérni. Annak ellenére sem, hogy büszke mindarra, amit elért – mesélte a Blikknek adott interjúban.

Kovács Kovi István mostanában (forrás: Kovi YouTube oldala)

Kovács Kovi István mostanában (Forrás: Kovi YouTube oldala)

207 kilós volt, amikor eldöntötte, muszáj lesz lefogynia. Sikerült leadnia 97 kilót, életmódot váltott, és azóta azzal foglalkozik, hogy segítsen lefogyni azoknak, akik hozzá hasonló súlyproblémákkal küzdenek.

Amolyan életmód tanácsadó lettem, de ezt a szót nem szeretem használni, hiszen ehhez nyilván végzettség kellene, én pedig csak a saját példámból kiindulva tudom segíteni a sorstársaimat.

Úgy érzi, reményt ad az embereknek, akik megbíznak benne. A nagy átalakulásról képeket a Blikk cikkében találsz.

Nagy fogyások történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top