nlc.hu
Sztárok

Így reagáltak Galambos Lajos gyerekei a börtönre

Így reagáltak Galambos Lajos gyerekei apjuk börtönbüntetésére

A gyerekei természetesen mellette állnak és mindenben támogatják.

December 7-én másodfokon folytatódott Galambos Lajos áramlopási ügye. Az eredetileg 2 év 10 hónapos börtönbüntetést súlyosbították, így 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, emellett a közügyektől 4 évre eltiltották, valamit több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie. Lagzi Lajcsi ügyvédje elmondta, az ítélet jogerős.

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Vadnai Szabolcs)

A tárgyalás másnapján így nyilatkozott a trombitás: „Mindenre fel vagyok készülve! Nyilván arra is, hogy börtönbe kell vonulnom pár hónap múlva. Nem vagyok félős típus, így nem tartok attól, ami rám vár. Értem nem kell jönni, megyek magamtól! Aztán ahogyan az előzetesből is, onnan is kijövök majd.”

A Frizbiben azt is elárulta, hogyan reagáltak a gyerekei. „Ők természetesen a legnagyobb szeretettel és összetartozással vannak velem. Annyit mondott az ügyvédnek készülő fiam, hogy ’Ezt nem hiszem el’, de mindenki mondott egy-egy jó dolgot. Lala ahogy meghallotta – ő Bécsben jár iskolába most –, nem kérdezett semmit, beült az autóba és hazajött. A kislányom meg otthon volt” – idézte fel Galambos Lajos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top