nlc.hu
Sztárok

Suri Cruise 16 éves lett

Tiszta anyja a 16 éves Suri Cruise

A 16 éves Suri Cruise igazán gyönyörű kamaszlány lett: elsősorban édesanyja szerencsés génjeit örökölte.

Katie Holmes és Tom Cruise közös gyermeke, Suri Cruise idén tavasszal töltötte be a 16. életévét. Kisgyerekként nyilvános hisztijeivel és az életkorának nem épp megfelelő öltözékeivel szerepelt folyamatosan a lapokban, manapság azonban – már amennyire ez két világsztár lányaként lehetséges – egy átlagos kamasz életét éli, épp „csak” állandóan a nyomában járnak a paparazzók.

Katie Holmes és Suri Cruise 2012-ben

Katie Holmes és Suri Cruise 2012-ben (Fotó: James Devaney/WireImage)

Mivel a reflektorfényt inkább kerüli, ezért főképp a lesifotókról derül ki, hogy Suriból igazán bájos tinédzser lett, aki elképesztően hasonlít az édesanyjára. Katie Holmes alig volt idősebb, mint most a lánya, amikor beindult a hollywoodi karrierje. Ha összehasonlítjuk az ő akkori és Suri napjainkban készült fotóit, szinte tükörképei egymásnak.

A tinédzser Katie Holmes 1995-ben és lánya, Suri napjainkban (Fotók: Getty Images/Profimedia)

A tinédzser Katie Holmes 1995-ben és lánya, Suri napjainkban (Fotók: Getty Images/Profimedia)

Suri a szülei válása óta édesanyjával él Manhattanben és egy helyi elit iskolában tanul, a hobbijai a gimnasztika és a tánc, két kutyáját pedig maga sétáltatja mindennap a Central Parkban. És bár kislányként igencsak kilógott a sorból az öltözékeivel, ma épp ellenkező a helyzet: a kényelmes, hétköznapi stílust részesíti előnyben. Főképp laza felsőket és bő nadrágokat hord, melyeknek jó részét fast fashion boltokból szerzi be, magas sarkút pedig szinte sosem látni a lábán. Mindebben szintén hasonlít az édesanyjára, aki maga is az egyszerű, komfortos öltözködés híve. 

Katie és Suri 2022 decemberében

Az öltözködési stílusuk is hasonló (Fotó: Profimedia)

Bár nyilvánosan egyelőre nem adja jelét, hogy szülei nyomdokaiba akarna lépni a színészi pályán, az azonban az már kiderült róla, hogy kiváló énekhangja van. Ő énekelte fel ugyanis édesanyja júliusban bemutatott Alone Together című filmjének főcímdalát, a Blue Moon című klasszikus feldolgozását.

 

„Nagyon-nagyon tehetséges. Azt mondta, megcsinálja, felvettük, én pedig hagytam, hogy tegye a dolgát. Rendezni is így szoktam: ez az, amit mindannyian akarunk, menjetek és csináljátok” – nyilatkozta a People magazinnak Holmes, aki főszereplőként, íróként és rendezőként is jegyezte a filmet. Ugyanitt hozzátette, Suri ugyan szívesen vett részt a projektben, azonban egyelőre nem tervez énekesi karriert sem. „Egy 16 éves gyerek, aki középiskolába jár” – szögezte le a színésznő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top