nlc.hu
Sztárok

Bódi Sylvinek hiányzik a szörfözés

Bódi Sylvinek hiányzik a szörfözés, de a csirkéi miatt nem tud utazni

Bódi Sylvi élvezi a vidéki életet, a fővárosba is csak akkor megy, ha nagyon muszáj.

Bódi Sylvi évekig élt a paradicsomban: sok időt töltött az óceánparton, sokáig ott is lakott, és ahogy kisütött nap, egyből szörfdeszkára pattant. Az élete azonban fenekestül felfordult a pandémia miatt, kénytelen volt hazaköltözni. Vidéken vásárolt ingatlant és állatokat, ezzel foglalkozik most. Mint mondja, hiányzik neki a szörfözés, de a csirkék miatt nem tud hosszabb időre elutazni.

Bódi Sylvi

Fotó: TV2

Rossz, hogy nincs tengerpartunk, vagy egy óceánpart esetleg… azt nagyon szeretném űzni. Nehéz most, hogy olyan életet élek, hogy köt ide a csirke, a fürjek, a kert, nehéz elutaznom. De remélem, most a télen el tudok utazni valahová hullámokat lovagolni. Mondjuk Indonéziába

– mesélte Bódi Sylvi a Tények Pluszban. Azt is elárulta, nem szeret a fővárosba menni, ezért csak nagyon ritkán teszi. „Szeretem, hogy vidéken lelassul az élet, nekem stresszes is Budapestre menni: dugó van, az emberek dulakodnak, dudálnak, ez vidéken nincsen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top