nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi tisztázta a Majkával

Kollányi Zsuzsi tisztázta a Majkával kapcsolatos korábbi kijelentését

Az énekesnő szavait kiforgatták.

Kollányi Zsuzsi, valamint Majka és zenekara útjai évekkel ezelőtt váltak el – azóta Nika a banda énekesnője. Akkoriban mindketten megköszönték a közös munkát, nem vagdalóztak, azonban nem sokkal később kiderült, hogy Kollányi Zsuzsiban maradtak tüskék, nemrég pedig azt nyilatkozta, hogy akár vissza is térne a zenekarba – ezt a kijelentését tisztázta Osváth Zsolt műsorában.

Kollányi Zsuzsi

Fotó: RTL

„Annyit mondtam, lehet, hogy elgondolkodnék rajta, mert rengeteg tök szép emlékünk volt, nagyon sok dolgot tettünk le közösen az asztalra. Én tényleg úgy érzem, hogy nagyon meghatározó időszaka volt mindannyiunk életében a közös munkánk, és lehet, hogy elgondolkodnék rajta. Ebből két-három napon belül jött az, hogy Kollányi Zsuzsi visszasírja Majkát” – részletezte az énekesnő. 

A korábbi nyilatkozata így szólt: „Gyakran szokták kérdezni, mit mondanék, ha ismét felvetődne ez a lehetőség. Biztos, hogy sokat gondolkodnék rajta, mérlegelnék, de szerintem azt mondanám, hogy próbájuk ki. Most úgy érzem, visszamennék Majkához, ha hívna. Szerettem azt az időszakot, amit együtt vittünk végig, és örömmel tölt el, hogy ehhez én is hozzájárulhattam. Már nincsenek bennem tüskék, csak a jóra és a szépre emlékszem. Bár nem tartom a kapcsolatot szinte senkivel abból a társaságból, azért én is látom, hogy mennyire sikeresek, és őszintén mondom, hogy örülök neki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top