nlc.hu
Sztárok

Varga Balázs új párja

Válása után újra szerelmes a Drága örökösök színésze, Varga Balázs

A szerelmesek már együtt is élnek.

Újra rátalált a szerelem Varga Balázsra. Néhány hete hivatalosan is kimondták a válását, most pedig megmutatta az új párját a BEST magazin legfrissebb számában.

Varga Balázs,

Nagy boldogságban él az új párjával Varga Balázs – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„Zsófival mindketten az esküvői szektorban dolgozunk, én ceremóniamesterként, ő pedig fodrászként. Egy közös munkán találkoztunk először hónapokkal ezelőtt, és rögtön szimpatikusak voltunk egymásnak. (…) Utána pedig felgyorsultak az események, mert bizony már együtt is élünk. (…) Most pedig úgy éreztük, eljutott a kapcsolatunk arra a szintre, hogy már a nyilvánosság előtt is fel merjük vállalni. Nagyon szerelmes vagyok, és alig vártam, hogy a boldogságomat világgá kürtölhessem” – vallotta be a Drága örökösök színésze, aki az új szerelmével már egy közös esküvői vállalkozásba is belevágott.

Mint mondja, a kislánya és az exfelesége is teljes mértékben elfogadta az új párját, Zsófit. „A kislányomban nincs semmilyen rossz érzés, sőt kifejezetten élvezi, hogy eggyel több embertől kap szeretetet. Ahhoz persze, hogy minden ilyen szépen alakuljon, szükség volt arra is, hogy az anyukája megértő legyen. Mi tényleg békében váltunk el” – árulta el Varga Balázs.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-cimlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top