nlc.hu
Sztárok

Szakításáról vallott Király Linda

„Nem arról van szó, hogy totál zárkózott vagyok, és azért nem jön” – már öt éve szingli Király Linda

Sokáig tartott feldolgoznia tíz éves kapcsolatát.

Király Linda már több alkalommal is a házasság kapujában volt, amikor úgy döntött, hogy kilép. Legutóbbi párkapcsolata tíz évig tartott és annak öt éve vetett véget. Habár exéről csak szépeket tud mondani és nincsenek benne rossz érzések, valamiért mégis a szinglik táborát erősíti azóta is. 

Király Linda

Király Linda (Fix tv)

Hogy miért nem talált rá öt év alatt a szerelem és fiatalon, milyen jövőt képzelt el magának a Fix TV Bóta Café című műsorában mesélt. 

Nem úgy alakult… tehát nem arról van szó, hogy totál zárkózott vagyok, és azért nem jön. Egy pár évig, még ha nem is tudatosan, de egy picit elzárkóztam. Azért, mert dolgoztam magamon. Azért tíz évet valakivel leéltem, próbáltam feldolgozni, hogy ezt most miért csinálom, miért döntöttem így, miért akartam így alakítani – mondta az énekesnő. – Én voltam az, aki 15 éves korom óta mindig hosszú távú kapcsolatban voltam. Nyolc év, vagy tíz év… Mindig ilyen párkapcsolatfüggő voltam, vagy nem tudom. Mindig az volt a stabilitás az életemben, ahhoz képest, hogy milyen a karrierem. Az nekem nagyon fontos volt, hogy meglegyen. Nagyon szeretnék családot. Eredetileg, gyerekkoromban ugyanúgy elképzeltem az én családomat, mint a miénk, tehát hogy három gyerek. De hát most örülök, ha egy is lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top