nlc.hu
Sztárok

Emiatt szakított a párjával Király Linda

10 év után emiatt szakított a párjával Király Linda

Egyedül él az énekesnő, de nem magányosan.

Négy éve él egyedül Király Linda. A 39 éves énekesnő a BEST magazinnak adott interjúban őszintén vallott a szakításáról.

Király Linda

Jelenleg a kutyájával él Király Linda (Fotó: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub)

„Zsombi volt az egyik fontos legény az életemben, 10 évig voltunk együtt, igazából miattam lett vége. Nem szeretem a betegség szót, de akkoriban az állapotom legeslegmélyebb pontján voltam, és úgy éreztem, nem vagyok képes neki adni. Azt is éreztem, ha nem változtatok drasztikusan, akkor nem fogok meggyógyulni. Nagyon nehéz döntés volt, de átbeszéltük, szakítottunk, és hála istennek, barátok maradtunk” – árulta el Király Linda.

Az énekesnő azt is elmondta, hogyan vélekedik a párkapcsolatokról: „Azt látom, az emberek egy része azért él párkapcsolatban, mert valami űrt akar betölteni. Szerintem egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy két teljes ember találkozzon egymással, így én addig nem szeretnék kapcsolatban élni, ameddig azt érzem, hogy olyan állapotban vagyok, olyat akarok elvárni, kapni a másiktól, amit igazából magamnak kéne megteremtenem, megadnom.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin - címlap

Olvass még Király Lindáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top