nlc.hu
Család

Terhes pocakkal pózol Király Linda

Így festene várandósan Király Linda

A szingli énekesnő már nagyon várja, hogy a való életben is anyuka lehessen, de addig is a színpadon „gyakorolja” a szülői szerepet.

A világszerte sikeres musical, az Anyatigrisek magyar változatában Király Linda játssza a főszerepet, azaz Amyt, a várandó anyukát. A vígjátékban a mindenórás kismama egy babavárót tart a barátnőinek, akik mindenféle tanáccsal látják el és egyúttal egy érzelmi hullámvasútra is felültetik az igencsak naiv Amyt.

Az énekesnő a darab egyik előadásán készült fotót osztotta meg közösségi oldalán:

Linda még tavaly májusban osztotta meg gondolatait arról, hogy mennyire jól kijön testvére kisfiával, Kolennel.

Nagyon szeretek a gyerekekkel játszani. Az a fajta nagynéni vagyok, aki hempereg a földön velük együtt. Kolen nagyon cuki kisfiú, a születésnapja pedig felejthetetlen volt. Egy tűzoltóautóval leptem meg, ami akkora, hogy rá tud ülni és lehet vele majd locsolni nyáron a szülőket.

Anyukájuk kikötötte, hogy két fiúunoka után Lindától egy kislányt kér. Bár az énekesnő nagyon várja már, hogy anya lehessen, számára a legfontosabb, hogy egészséges gyermeke szülessen.

Király Linda terhes pocakkal pózolt

Király Linda terhes pocakkal pózol (Fotó: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top