nlc.hu
Sztárok

Király Linda alig várja, hogy anya legyen

Király Linda: „Anyukám örülne, ha nekem kislányom lenne”

Csodálatos kerti partival ünnepelték Király Viktor kisfiának első születésnapját, Linda pedig jó nagynénihez híven nem mindennapi ajándékkal lepte meg a kis Kolent.

Király Linda már kétszeres nagynéni, és lubickol is ebben a szerepben.

„Én vagyok Lala, aki mindig mindenben benne van – mondja az énekesnő. – Nagyon szeretek a gyerekekkel játszani. Az a fajta nagynéni vagyok, aki hempereg a földön velük együtt. Kolen nagyon cuki kisfiú, a születésnapja pedig felejthetetlen volt. Egy tűzoltóautóval leptem meg, ami akkora, hogy rá tud ülni és lehet vele majd locsolni nyáron a szülőket.”

Király Linda boldogan osztotta meg a követőivel a családi pillanatot - büszke nagynéniként ünnepelte Kolent, Király Viktor kisfiát

Király Linda boldogan osztotta meg a követőivel a családi pillanatot – büszke nagynéniként ünnepelte Kolent, Király Viktor kisfiát

Az énekesnő mindig is vágyott arra, hogy saját gyereke legyen, és alig várja, hogy ez megtörténjen. „Két fiúunoka után az anyukám azt mondta nemrég, hogy intézhetném úgy, hogy nekem kislányom legyen. Nevettünk rajta, jó lenne, ha ezt mi dönthetnénk el. Nekem egyébként teljesen mindegy a gyerekem neme, a lényeg, hogy egészséges legyen. Tudom, hogy lesz egy nagy családom és édesanya leszek, de nem tudom, mikor és nem is siettetem. Jelenleg nincs kapcsolatom, és nem is tudtam hol ismerkedni az utóbbi egy évben.”

Linda már készül a nyárra, új lemeze, új dala készül. „Elkezdtük a próbákat. Az Anyatigrisek című musicalben a főszereplő állapotos nőt alakítom nyáron. Ez egy érdekes fordulat az életemben, jó eljátszani egy ilyen szerepet. Ezenkívül reménykedünk, hogy bármikor visszatérhetünk a koncertekhez is, készenlétben állunk, de még mindig nem tudunk tervezni előre.”

Ők is nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top