nlc.hu
Sztárok
Kármán Odettet megviselte A Konyhafőnök VIP

„Még mindig nem sikerült kihevernem” – Kármán Odettet megviselte A Konyhafőnök VIP

A kedvenc pillanata egy óriási esés volt.

Kármán Odett esett ki elsőnek A Konyhafőnök VIP döntő hetén. Már annak is örül, hogy egyáltalán idáig eljutott, hiszen megterhelő hullámvasútként élte meg a műsort. Odett azt is elárulta, hogy mit nyert a műsorból és az is kiderül, hogy ki fogja náluk összeállítani a karácsonyi menüt.

Kármán Odett

Kármán Odett a Reggeliben

„Hullámvasút volt rendesen. Még mindig nem sikerült kihevernem, nagyon kemény, egyszer fent, egyszer lent. Lelkileg és fizikailag is megviselt, de annyira jó – mesélte a Reggeliben Odett, akinek az idővel gyűlt meg a legjobban a baja, de azt is elmondta, melyik volt a kedvenc pillanata. – Fura, hogy ezt mondom, de a kedvencem, amikor hatalmasat estem, ez tévén keresztül nem látszódott, hogy mekkora volt. Elsőnek a térdemet, a könyökömet, könyökömet, államat vertem be. Akkorát röhögtem, mert nagyon szeretem a vicces videókat, amikor valaki elesik, de nincs baja. Ott elengedtem mindent és nevettem.” 

Odett azt is elmondta, még nem találta ki a karácsonyi menüt, de az biztos, hogy ünnepekkor is szívesen áll a konyhában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top