nlc.hu
Sztárok

Szakított barátnője VV Sajtival

ValóVilág: „Rájöttem, milyen emberrel akartam leélni az életem” – szakított barátnője VV Sajtival

Sajti teljesen összetört barátnője videóüzenete után.

VV Sajti úgy érkezett a ValóVilág11 villájába, hogy kint maradt a barátnője és gyermekei. Ennek ellenére Sajti sokszor flörtölt a többi lánnyal, sőt nem egyszer ecsetelte nekik, kivel, milyen módon létesítene szexuális kapcsolatot. A tegnapi adás előzeteséből már kiderült, hogy Sajti valamiért maga alá kerül és a feladást fontolgatja

VV Sajti

VV Sajti

A kiborulásának az oka az volt, hogy kapott egy üzenetet a barátnőjétől, melyben a lány kifejti csalódottságát, dühét és szakít is a villalakóval. 

„Én tényleg úgy gondoltam, hogy kitartok melletted a végsőkig és kibírja a kapcsolatunk, de ahogy te viselkedsz, én azzal nem tudok és nem is szeretnék azonosulni. Nagyon durván átléped a határokat. Nálam nem fér bele, hogy te kivel, hogy tornáznál az ágyban, gyengéden, valakivel nagyon durván. Bele sem gondolsz abba, hogy én ezt kint hogyan élem meg és min megyek keresztül. Nem fogom ezt tovább csinálni, sem nézni, úgyhogy én most szakítok veled. Valamilyen szinten örülök, hogy ez kiderült, mert rájöttem, milyen emberrel akartam volna leélni a hátralévő életemet. Nagyon nagyot csalódtam benned. Rengeteg fájdalom, düh van bennem, amit okoztál” – hangzott el a videóüzenetben. 

Miután VV Sajtival közölte a szerelme, hogy itt a vége a kapcsolatuknak, a srác teljesen összetört, és kijelentette, hogy fel szeretné adni a játékot. Később sírva mesélte el VV Barnának a történteket: „Vagy a játékot adod föl, vagy föladod a családot” – mondta neki villatársa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top