nlc.hu
Sztárok

Zalatnay Cini a költözéséről

Zalatnay Sarolta a költözéséről: „A bank vitte el a házat”

Zalatnay Sarolta nem akarta nagydobra verni a költözését.

Mint kiderült, Zalatnay Sarolta másik házba költözött, de ennek szomorú apropója van. Az énekesnő most a Borsnak árulta el, valójában miért is hagyta el szeretett otthonát.

„Örömmel mondanám, hogy ebben a történetben minden csupa tűzijáték és boldogság, de ez a legkevésbé sem így van. Nem szakadt rám a bank, sőt… Sajnos a történet nagyon is tipikus. Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket. Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át éltünk a lányommal” – mondta Zalatnay Sarolta, aki egyik barátja tárnoki házában húzza meg magát ideiglenesen, amíg az illető külföldön van.

Zalatnay Sarolta háza

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

„Szóval ennyit arról, hogy rám köszöntött a jó világ azzal, hogy egy nagyobb házba költöztem… Tulajdonképpen annyi történt, hogy egy kedves barátom jóvoltából kicsit levegőhöz jutottam, de már most azzal telnek a napjaim, hogy agyalok, hiszen két év múlva ismét költöznöm kell. Imádom Tárnokot és nagyon szeretnék itt maradni, de… Na, mindegy, erre térjünk vissza akkor! Majd átmegyünk a hídon, ha odaértünk” – mondta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top