nlc.hu
Sztárok

Alicia Silverstone meztelenül

A 46 éves Alicia Silverstone egy szál vegán bőrcsizmában, meztelenül pózol az állatvédelemért

Soha nem meztelenkedik a filmjeiben, de az állatvédelem számára kiemelt ügy.

Alicia Silverstone nemrég azzal döbbentette meg a rajongóit , hogy még mindig együtt alszik 11 éves fiával, ám most sem fogta vissza magát: mindent levett a PETA állatvédő szervezet új kampányában.
 
A szervezet által az Instagramon megosztott posztban a 46 éves sztár csupán intim területeit fedi kezeivel, teste többi része szinte teljesen pucér. A Spinédzserek egykori sztárjának hosszú, szőke haja a vállára omlik, miközben egy barna vegán bőrcsizmán kívül mást sem visel.

 A fotó egy kampány része, amely arra buzdítja az embereket, hogy váltsanak alternatívákra az állati eredetű ruhák helyett, például vegán bőrre.
 
Egyes rajongók dicsérték a sztárt meztelen fotójáért, egyikük „vegán királynőnek” nevezte. A bejegyzés azonban dühös vitát váltott ki, többek szerint „túl sok”, amit a színésznő csinált.

 
Egy videóban Alicia elmagyarázza, hogy soha nem szokott meztelenkedni a filmjeiben, de a PETA kedvéért megtette, mert az ügy nagyon sokat számít neki.

alicia silverstone

Fotó: AFP

 
(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top