nlc.hu
Sztárok

Charlie felesége elvesztéséről

„Begyógyítani a dolgokat nem lehet” – a mai napig nem tudta feldolgozni felesége halálát Horváth Charlie

Unokája tartja benne a lelket.

Horváth Charlie 75 évesen sem dől hátra a karosszékében, pedig bőven megtehetné, de inkább énekel. Most is éppen hatalmas koncertre készül, előtte viszont ő is lecsendesedik és a családjával ünnepli a karácsonyt. Bár magát a karácsonyt szereti, az ünnepek előtti időszak nehezen érinti, ugyanis pont ilyenkor vesztette el szeretett feleségét, Katalint, aki nyolc évvel ezelőtt nem tudta legyőzni a rákot. 

Charlie

Charlie a Tényekben

Hogy ha valaki elalszik és elmegy, azt talán fellehet dolgozni, de azt a két-három évet, amit végig szenvedtem úgy, hogy közben kellett fellépésekre járnom és kórházból be, kórházból ki, reménykedve, az kegyetlen volt – mondta Charlie a Tények kameráinak, aki azóta sem tudta feldolgozni felesége elvesztését, de most már unokája tartja benne a lelket. – Most talán kicsit jó, hogy itt van a kisunokám, aki időnként bejön hozzám, hogy „papa, hogy vagy?”. Begyógyítani a dolgokat nem lehet. Vannak pillanatok, amikor kicsit jobb, vannak pillanatok, amikor belegondolok, hogy végülis egyedül vagyok.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top