nlc.hu
Sztárok

Leondardo DiCaprio új barátnője

Megint egy jóval fiatalabb modellel hozták hírbe Leonardo DiCapriót

DiCaprio nem megy 25 év alá.

Köztudott, hogy Leonardo DiCaprio a fiatal lányokat szereti, eddig minden kedvese 25 év alatti volt. A hollywoodi sztár úgy tűnik, hogy a szokásai rabja, mert a nála 25 évvel fiatalabb színésznővel, Victoria Lamasszal látták vacsorázni, méghozzá Hollywoodban, kedden este – írja az Elle.

A Titanic 48 éves sztárját, és a 23 éves modell-színésznőt a The Bird Streets Clubban látták, ám hogy elkerüljék a pletykákat, külön távoztak a helyről, ám egy autóba szálltak. 

Victoria Lamas a randevúra is egy egyszerű, ám sikkes szettet választott, fekete, letisztult darabokat viselt egy szintén fekete bőrdzsekivel. Haját hullámok díszítették – írja a lap. Leonardo DiCaprio egy fekete pólóban és bő kék farmerben jelent meg, hozzá egy tornacipőt viselt, valamint fekete kabátot és baseball sapkát.

A hozzájuk közel álló források azonban tagadják, hogy bármi lenne a két sztár között, sőt, azt is állítják, ez nem randevú volt, hanem egy csoportos vacsora, ahol csak egy társaságba keveredtek.

Legutóbb arról szóltak a pletykák, hogy a sztár  Maria Beregovával jár, aki csupán 22 éves, és még júliusban, St. Tropez-ban tűnt fel DiCaprio oldalán. Maria ukrán származású modell, aki Svájcban nőtt fel, és nemrég vált el férjétől.

Leondardo dicaprio

Fotó: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top