Sztárok

Fotó az Oscar-gáláról: Ő Leonardo DiCaprio meseszép 22 éves modell barátnője

A 22 éves argentin származású modell és a harcos környezetvédő színész 2017 óta alkotnak egy párt. Az idei Oscar-gála volt az első hivatalos, nyílt színi megjelenésük.

Arról már jó ideje tudni lehetett, mi is írtunk róla korábban, hogy Leonardo DiCaprio egy nála minimum 20 évvel fiatalabb lánnyal jár, ám a minden bizonnyal 2017 óta együtt lévő pár tagjai csak az idei Oscar-gálán mutatkoztak együtt először hivatalosan a sztárvilág, és persze a közönség előtt.

A gyönyörű, 22 éves nőt valóban Camila Morronénak hívják, egy Los Angelesben született argentin származású modellről van szó, aki az utóbbi időben inkább beindulóban lévő színészi karrierjére fókuszál. Eddig igazán nagy szerepben és sok filmben nem láthattuk, de ilyen fiatalon ez egyáltalán nem kirívó eset. 

A párt először 2017-ben kapták lencsevégre, de mindeddig igyekeztek védeni kapcsolatukat, nem jelentek meg együtt nyilvánosan, főleg miután DiCaprio különösebben nem szeret bepillantást engedni a magánéletébe. A 2020-as Oscar-díjátadón azonban megtört a jég: most már egyértelmű, hogy Morronéval egy párt alkotnak.

Camila Morrone érkezik az Oscar-gála vörös szőnyegére – egyedül. Fotó: Getty Images

Gyorsan fel is röppentek a pletykák, miután Leonardo DiCaprio és fiatal kedvese külön-külön érkeztek a rangos díjátadóra, ám azzal lenyugodtak a kedélyek, hogy a gála közben már a legnagyobb békében és harmóniában egymás mellett foglaltak helyet. A modell-színésznő menyasszonyi viseletet idéző estélyi ruhája pedig egy újabb kör találgatásra adott okot az élénk fantáziával bírók körében.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top